ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΠΕΣΤΟ


ΥΛΙΚΑ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ (5 ΜΕΡΙΔΕΣ):
1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ & 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
3 Κ Σ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
100 ΓΡ. ΣΑΛΑΤΑΣ (ΜΑΡΟΥΛΙ, ΡΟΚΑ Κ.Α)
3 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ:
20 ΓΡ. ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
1 Κ.Σ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
2 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4Κ.Σ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ & ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ & ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ & ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ. ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις