ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ



ΥΛΙΚΑ:

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

500 gr ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ
500 gr ΚΙΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ
2 ΑΥΓΑ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ (Η ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ)
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΔΥΟΣΜΟΣ,ΡΙΓΑΝΗ

ΣΑΛΤΣΑ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/2 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
400 gr ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΝΚΑΣΕ 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ,ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ.
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ 2' ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5'.
ΤΕΛΟΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 10'.
ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ Η ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ......

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις