ΣΠΙΤΙΚΗ MERENDA 2 Η ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ



ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
 1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΙΚ ΣΚΟΝΗ
 70 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
 125 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΒΟΛΟΙ.
ΌΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΖΟ.

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.


TIP:
ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΜΕ & ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις