ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ



ΥΛΙΚΑ:


12-14 ΦΎΛΛΑ ΛΑΖΆΝΙΑ 
1 ΦΛΙΤΖ. ΚΑΦΈ ΛΆΔΙ
1 ΜΈΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ ΤΡΙΜΜΈΝΟ
2 ΣΚΕΛΊΔΕΣ ΣΚΌΡΔΟ ΛΙΩΜΈΝΕΣ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΎΠΑΣ ΜΑΪΝΤΑΝΌ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ
1 ΚΎΒΟ ΖΩΜΌ ΒΟΔΙΝΟΎ
100 ΓΡΑΜ. ΖΑΜΠΌΝ  ΚΟΜΜΈΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΆΚΙΑ
1 ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ ΦΈΤΕΣ (400 ΓΡΑΜ.)
250 ΓΡΑΜ. ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
250 ΓΡΑΜ. ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΤΥΡΊ ΡΕΓΚΆΤΟ       


ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ:

6 ΚΟΥΤ. ΣΟΎΠΑΣ ΑΛΕΎΡΙ
6 ΚΟΥΤ. ΣΟΎΠΑΣ ΒΟΎΤΥΡΟ
3 ΦΛΙΤΖ. ΤΣΑΓΙΟΎ ΓΆΛΑ
2 ΑΒΓΆ ΧΤΥΠΗΜΈΝΑ
ΛΊΓΟ ΜΟΣΧΟΚΆΡΥΔΟ
1 ΚΎΒΟ ΖΩΜΌ ΒΟΔΙΝΟΎ
1 ΧΟΎΦΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΤΥΡΊ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΩΤΆΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΆΔΙ  ΤΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ, ΤΟ ΣΚΌΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΌ.
ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ  ΝΕΡΌ, ΚΎΒΟ,ΖΑΜΠΌΝ, ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ. ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΆΣΟΥΝ ΓΙΑ 25 ΠΕΡΊΠΟΥ ΛΕΠΤΆ.
ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΈΛ, ΠΡΟΣΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΎΒΟ, ΤΑ ΑΒΓΆ, ΜΟΣΧΟΚΆΡΥΔΟ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΤΥΡΊ. ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ.
ΒΟΥΤΥΡΏΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΠΥΡΈΞ 31X20. ΧΎΝΟΥΜΕ ΛΊΓΗ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΏΣΗ ΛΑΖΆΝΙΑ ΆΣΠΡΑ, ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΤΥΡΊ.
ΜΕΤΆ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΏΣΗ ΛΑΖΆΝΙΑ ΜΠΕΣΑΜΈΛ , ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΤΥΡΊ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΙΑ ΣΤΡΏΣΗ ΛΑΖΆΝΙΑ.
ΤΈΛΟΣ, ΠΕΡΙΧΎΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΤΥΡΊ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180-190C ΓΙΑ 40-45 ΛΕΠΤΆ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις