ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΡΑΝΟ

    

ΥΛΙΚΑ:

ΕΥΚΟΛΟ (28ΑΡΙ ΤΑΨΙ)

ΚΡΕΜΑ ΣΕΡΑΝΟ 
ΣΙΡΟΠΙ: 
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ


 ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ.... ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις