ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ



ΥΛΙΚΑ:

1500 gr ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΟΣΧΟΥ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ
400 gr ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
½ Κ.Γ.  ΚΑΝΕΛΑ 
2 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΦΤΟ Κ.Γ. ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΦΙΧΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ 2-3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις