Pizza special



ΥΛΙΚΑ:


ΤΥΡΊ ΤΡΙΜΜΈΝΟ (ΤΎΠΟΥ MOZZARELLA )
4 ΛΟΥΚΑΝΙΚΆΚΙΑ ΦΡΑΝΚΟΎΡΤΗΣ ΚΟΜΜΈΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΆΚΙΑ
2 ΦΈΤΕΣ ΜΠΈΙΚΟΝ ΣΕ ΛΩΡΙΔΊΤΣΕΣ
1 ΜΙΚΡΉ ΠΙΠΕΡΙΆ ΣΕ ΛΩΡΊΔΕΣ
3 ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ ΚΟΜΜΈΝΑ ΣΕ ΚΎΒΟΥΣ

5 ΕΛΙΈΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΕΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ


2 ΝΤΟΜΆΤΕΣ ΠΕΡΑΣΜΈΝΕΣ ΑΠΌ ΤΡΊΦΤΗ
2-3 ΦΎΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΌ
ΛΊΓΟ ΞΎΔΙ
ΛΊΓΗ ΚΑΝΈΛΑ
ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΤΑΛΊΤΣΕΣ ΛΆΔΙ
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΒΛΕΠΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ->
 ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΆΚΙ Ή ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΡΙΚΆΚΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΆΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΗ ΣΆΛΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΆΣΟΥΝ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΠΉΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΠΗΧΤΉ ΣΑΛΤΣΟΎΛΑ.



ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΥΜΆΡΙ ΠΟΥ ΈΧΕΙ
 ΦΟΥΣΚΏΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΈΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ
 ΤΟ ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΎΜΕ ΌΤΙ 
ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΌ ΚΑΤΆ ΈΝΑ ΤΡΌΠΟ ΚΑΙ
 ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ 
ΣΕ ΌΤΙ ΣΧΉΜΑ ΘΈΛΟΥΜΕ
ΑΦΟΎ ΤΟ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ
 ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ
 ΤΑΨΆΚΙ ΠΊΤΣΑΣ
ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΜΕ ΚΟΥΤΆΛΙ ΣΤΡΏΝΩ 
ΤΗΝ ΣΆΛΤΣΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΉΞΕΙ
ΈΠΕΙΤΑ ΒΆΖΩ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΏΣΗ ΤΥΡΊ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ΤΗΣ ΓΈΜΙΣΗΣ.
ΜΕΤΆ ΣΤΡΏΝΩ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΏΣΗ ΑΠΌ ΤΥΡΙ.
ΨΉΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΓΙΑ ΜΙΣΉ ΩΡΑ ΜΕ ΕΊΚΟΣΙ ΛΕΠΤΆ, ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ. ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΉΣΕΤΕ ΣΕ ΦΟΎΡΝΟ ΜΕ ΞΎΛΑ ΤΗΝ ΨΉΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΆ . ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ ΕΔΏ ΣΤΟ ΤΑΨΆΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΌ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΆΞΕΙ ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ!
ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΌΦΟΥΡΝΟ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΞΎΛΑ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΆ ΞΕΡΆ ΞΥΛΑΡΆΚΙΑ ΌΠΩΣ ΘΥΜΆΡΙ ΚΑΙ ΡΊΓΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΑΠΟΓΕΙΏΝΕΤΑΙ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις