ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ





ΥΛΙΚΑ:

1/2 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΚΟΝΙΆΚ
1 1/2 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΧΥΜΌ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΎ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΤΗΣ ΣΟΎΠΑΣ ΚΑΝΕΛΟΓΑΡΊΦΑΛΑ ΣΚΌΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΤΗΣ ΣΟΎΠΑΣ ΞΎΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΎ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΟΦΤΌ ΣΌΔΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΟΦΤΌ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΆΟΥΝΤΕΡ
2 1/2 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΤΣΑΓΙΟΎ ΑΛΕΎΡΙ


1 1/4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΎ ΖΆΧΑΡΗ
3/4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΎ ΛΆΔΙ ΚΑΛΌ
1/2 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΣΤΑΦΊΔΕΣ ΞΑΝΘΙΈΣ
1/2 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΚΑΡΎΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΈΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΙΣΑ - ΙΣΑ.
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΓΟΥΒΙΤΣΑ.

ΚΑΙΜΕ ΣΕ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΓΑΡΙΦΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΣΟΔΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΗΧΤΟΣ ΧΥΛΟΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ Η ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ενω ακολούθησα ακριβως τη συνταγη το κεικ μου τριβεται. Δε βγαινει ακεραιο κομματι. Απο γευση σκιζει. Γιατι;;;

Δημοφιλείς αναρτήσεις