ΦΙΛΕΤΑ ΚΟTOΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ
 ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ





ΥΛΙΚΑ:


4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟ ΧΥΜΟ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ  ΝΕΡΟ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ) ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΘΕΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις