ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

ΓΙΑ ΤΑΨΙ 32nο

ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

500gr ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1200gr ΓΑΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ  ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
5 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
100gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ

ΣΙΡΟΠΙ:

3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1ΜΙΣΗ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ  5' ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ.ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΛΙ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200C ΓΙΑ 40' ΠΕΡΙΠΟΥ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 10' ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ...


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις