Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

0

ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Posted in ,
ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΥΛΙΚΑ:

3 ΠΑΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
500 gr ΦΡΑΟΥΛΕΣ
800gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΜΙΣΗ  ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
300 gr ΠΡΑΛΙΝΑ Η ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ  ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΠΑΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ... ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΛΤΣΑ(ΣΦΙΧΤΟ ΣΙΡΟΠΙ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ (ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΥΑΛΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ) ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΛΥΚΟ Η ΟΧΙ)ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ.(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ) ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ 500gr ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΤΟ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝΤΥΓΙ. ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΤΟ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΑ 300gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΧΤΟ ΣΙΡΟΠΙ  ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!
ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ...

ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,200 ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ