ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ...


ΥΛΙΚΑ: 

1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 
ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ 
ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ
 ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ
 (ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ
 ΚΑΥΤΟΥΣ ΑΤΜΟΥΣ ΝΑ
 ΦΟΡΑΤΕ ΓΑΝΤΙΑ
 ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ 3'-4'  ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις