ΚΩΚ






ΥΛΙΚΑ:

ΚΩΚΑΚΙΑ:

5 ΑΒΓΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ
¾ ΦΛΙΤΖ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ½ ΦΛΙΤΖ. ΑΛΕΥΡΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΓΕΜΙΣΗ:

1 ΦΛΙΤΖ. ΓΑΛΑ
3 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ
½ ΦΛΙΤΖ. ΖΑΧΑΡΗ
¼ ΦΛΙΤΖ. ΑΛΕΥΡΙ

ΓΛΑΣΟ:

300 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
150 ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
½ ΦΛΙΤΖ. ΝΕΡΟ
2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ
1 ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ  ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΡΟΖΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Η ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΡΝΕ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 12-15 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180°C, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΥΣΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΚΡΕΜΑ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΚΩΚ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ.
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ, ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΘΕ ΚΩΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις