ΜΑΡΟΥΛΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ





ΥΛΙΚΑ:

30 ΜΕΓΑΛΑ ΦΥΛΛΑ
ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ
750 gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1,5 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.
ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΙΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΛΙΧΤΟΥΝ.
ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, (ΚΙΜΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΑΝΗΘΟ, ΡΥΖΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ).
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΙΟΥ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ, ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..
ΑΦΟΥ ΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΑΤΟ, ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΠΙΑΤΟ, ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
ΌΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΓΟΚΟΒΟΥΜΕ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις