ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ royal icing





ΥΛΙΚΑ:

400gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
(ΣΕ ΠΛΑΚΑ)
400gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ( ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ)
2 ΑΥΓΑ μεσαία
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ  ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30' ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΑΤ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ 15' ΜΕ 20΄ ΣΤΟΥΣ 180C .

ROYAL ICING:

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ 300 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΦΙΧΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ...
ΒΑΖΟΥΜΕ  ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΡΑΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ. 
TIP:
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ... ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις