ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΡΥΖΙ





ΥΛΙΚΑ:

1 kg ΣΟΥΠΙΕΣ 
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
100 ML ΟΥΖΟ 
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
400 gr. ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΦΛΥΤΖ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
250 gr ΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ Η ΧΥΜΟ
3 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


 ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΤΑ ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ  ΤΗ ΤΟΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ Η ΤΗΝ ΡΑΚΗ .
 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 20’ ΠΕΡΙΠΟΥ.
 ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΒΡΑΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ) ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ.
ΜΟΛΙΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις