ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ






ΥΛΙΚΑ:

6 ΜΕΤΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
2  ΛΕΜΟΝΙΑ
2 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ
1 lt ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΑ ΜΙΓΜΑΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΛΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΜΕ 6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ 12 ΩΡΕΣ.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ.
ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20-30', ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΒΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 50C ΓΙΑ 30' ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις