Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

0

ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑ

Posted in , ,
ΥΛΙΚΑ:

250 gr ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΙΚΡΑ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
2 ΠΡΑΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΕΛΙΝΟ
2 ΚΑΡΟΤΑ ΡΟΔΕΛΕΣ
1/2 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ
1 ΚΥΒΟ ΖΩΜΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ.
ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΕ . ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ, ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΒΟ, 4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ, ΧΑΜΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.