ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ LACTA




ΥΛΙΚΑ:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

300 gr. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ 
200 gr. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 
80 gr. ΖΑΧΑΡΗ 
1 ΑΥΓΟ 
3 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ 
40 gr ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ 
2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ LACTA

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ LACTA:


2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ LACTA
4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ:

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΑΝΤΥΓΙ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΠΡΙΝ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΟΤΑΝ Η ΚΡΕΜΑ ΚΡΥΩΣΕΙ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΛΗ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ (ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ. ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ Η ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA ΦΥΣΙΚΑ...




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις