ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ




ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΝΝΕΣ
250 ml ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
150 ml ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ  ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΡΙΓΑΝΗ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΛΥΤΖ. ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ  ΌΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ: ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ  ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2-3 ΒΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις