SUPER ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ






ΥΛΙΚΑ:

600 ml ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΥΡΗ
300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΕΥΚΗ

1 ΔΟΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΣΙΡΟΠΙ:

200gr ΝΕΡΟ
200 gr ΖΑΧΑΡΗ
50 gr ΚΟΝΙΑΚ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ 3' ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΚΡΕΜΑ.ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 20'. ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ,ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΦΡΟΥΤΑ Κ.Λ.Π 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις