Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

1

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ''ΟΛΙΚΗΣ''

Posted in , ,
Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ... ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.... ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ!

ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ:

400  gr. ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
200 gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ή ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
200 gr. Η 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΒΡΩΜΗ
1 Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ


ΓΕΜΙΣΗ:
200 gr ΑΝΘΟΤΥΡΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Ή

200 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ LIGHT
5 ΦΕΤΕΣ ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ( ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 400 gr ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΑΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ. (ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 10' ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΛΕΠΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 15' ΜΕ 20' ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.

*ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.



Βy Katia Poly...


1 σχόλια:

ΧΑΡΑ είπε...

τα εφτιαξα γιατι μου αρεσε παρα πολυ σαν ιδεα για πιο υγιεινα,ηταν νοστιμα αλλα ηταν πολυ δυσκολο να ανοιξω φυλλαρακια κ να κλεισω μεσα την γεμιση....μηπως ηθελε κ κανενα αυγο??δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε το μονο που δεν εβαλα ηταν οι ηλιοσποροι που πιστευω οτι αν εβαζα κ αυτους θα ηταν ακομα χειροτερα!!κ εσας ετσι δυσκολα ανοιγουν ή μπορει να εφταιξε το αλευρι μου (χυμα βιολογικο ολικης αλεσης)