ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΕΣ ''PAVLOVA''

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ 



ΥΛΙΚΑ:

5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
150 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
 150 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Η ΕΣΑΝΣ
 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ 
1 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
500 ML ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ 200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ:

300 ΓΡΑΜΜ. ΦΡΑΟΥΛΕΣ
 50 ΓΡΑΜΜ. ΖΑΧΑΡΗ 
1 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
2  ΒΑΝΙΛΙΕΣ Η ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ  ΣΕ ΤΙ ΔΙΣΚΟ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 100 C ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΠΡΟΣ ΧΑΜΗΛΗ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ . ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ: ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ .....
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ....

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ....
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΣΑΛΤΣΑ.... Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις