ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ

ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ....
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ''ΛΙΘΑΡΙΑ' ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΙΚΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΡΑΣΙΑ ΤΥΡΙΑ Κ.Λ.Π




ΥΛΙΚΑ:


4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ
4 ΑΥΓΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΖΑΧΑΡΗ
ΡΙΓΑΝΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ Η ΤΙΣ ΛΙΩΝΟΥΜΕ (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΖΑΧΑΡΗ (ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ) ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 2 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ.

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΙΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ !!!!!!ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙΚΑ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις