Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

0

ΤΟΥΡΤΑ Lila Pause

Posted in , ,
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ & ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΥΣΗ ....

ΥΛΙΚΑ:

ΒΑΣΗ:

150 gr ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ
200 gr ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ
100 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΜΟΥΣ Lila Pause:

600 gr ΠΟΥΡΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
300 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
250 gr ΣΦΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΥΓΙ
3 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
250 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
200 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
220 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΣΗ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ... ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ 22cm Η 25cm ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΥΡΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΥΓΟΔΑΡΤΗ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΥΡΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ Η ΜΟΥΣ . ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ 2 ΩΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ : ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ. ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ  ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ . ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΑΜΕ