Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

0

ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Posted in ,
ΥΛΙΚΑ:

1 kg ΑΡΑΚΑΣ
2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ 
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
3 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΧΛΩΡΑ
ΜΙΣΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΣΑΛΤΣΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

2 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΑΡΑΚΑΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ) 40'
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΡΙΧΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΝΗΘΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΛΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΟΥΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΕΡ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ .
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ...

ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ 

*ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΙΜΕΡ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ