ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ



ΥΛΙΚΑ : 


ΣΟΥΔΑΚΙΑ (ΣΥΝΤΑΓΗ)


ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ :

400 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
400 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ :

300 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 
1 ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΕΣΑΝΣ

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ (ΣΥΝΤΑΓΗ)





ΕΚΤΕΛΕΣΗ :




ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ Κ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ : ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ  Κ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ Κ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΕΡΙ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ Η ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις