Next
Previous

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

0

ΧΡΥΣΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Posted in , ,
Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ  ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ!!!  ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ...

ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ 
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
300 gr ΓΑΛΑ 
1 ΚΟΥΤ.ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΣΚΟΝΗ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
ΑΝΗΘΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

0

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

Posted in , , ,
ΥΛΙΚΑ:

1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΔΑ

ΣΙΡΟΠΙ:

1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

0

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

Posted in , ,
ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ...

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ


ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ:

500gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΖΥΜΗ

ΓΕΜΙΣΗ:

500gr ΦΕΤΑ
200 gr ΑΝΘΟΤΥΡΟ
2 ΑΥΓΑ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

0

ΤΟΥΡΤΑ Lila Pause

Posted in , ,
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ & ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΥΣΗ ....

ΥΛΙΚΑ:

ΒΑΣΗ:

150 gr ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ
200 gr ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ
100 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΜΟΥΣ Lila Pause:

600 gr ΠΟΥΡΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
300 gr ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
250 gr ΣΦΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΥΓΙ
3 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
250 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
200 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
220 gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ

Posted in ,
Η ΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ
 ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΛΩΜΕΝΗ  .....

ΥΛΙΚΑ:

500 gr ΓΑΡΙΔΕΣ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΑΜΠΟΥΚΑ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΡΑΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
0

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΩΜΙ

Posted in , ,
ΥΛΙΚΑ:

4 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ
200 gr ΤΑΡΑΜΑΣ ΡΟΖ
200 gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΜΕΣΑΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΛΕΜΟΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: