ΨΩΜΑΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ 
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ 
ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ...


ΥΛΙΚΑ:

500gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
ΣΟΥΣΑΜΙ

 ΓΕΜΙΣΗ:

ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ GOYDA
ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ:

ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΛΙΑΣΤΗ ΤΟΜΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 20' ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ GOYDA ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ... ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ''ΜΠΑΛΑΚΙΑ'' ΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 

ΤΑ  ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ Η ΜΕ ΛΑΔΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180c ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις