ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ





ΥΛΙΚΑ:

ΚΡΕΜΑ:
5  Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ AXNH
200 ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
380 gr ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ 

ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ

ΤΟ  ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΛΕΥΚΟ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΙΡΟΠΙ:
1/2 ΦΛ. ΛΙΚΕΡ ΑΜΑΡΕΤΟ 
1 ΦΛ. ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΦΕΣ (ΡΟΦΗΜΑ)
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ 5' ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ .ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΑΨΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ.ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ)  ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 30' .ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις