ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ
 ADELYNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.





ΥΛΙΚΑ:

2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ 
ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 
3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
3 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
6-7 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΝΕΡΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΧΑΝΟ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΚΑΛΑ Μ’ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ.
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΡΟΣ
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΔΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ. ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ, (ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ).
ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΌΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ Η ΣΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΩΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΛΤΣΑ Η ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις